POZNATO LICE NA KRIMEJI

KRIMEJA Ivan Močinić odjenuo crveni dres, nekadašnji reprezentativac trenirao s momčadi Orijenta 1919

Foto: Facebook

Današnji trening nogometaša Orijenta bio je podosta drugačiji od nekoliko prošlih

Igračima Orijenta 1919 na treningu se, naime, pridružio Ivan Močinić, poznati riječki nogometaš koji je već zaslužio svoje mjesto u nogometnim almanasima kao igrač HNK Rijeke. Ponajviše će ostati zapamćen kao asistent možda i najvašnijeg pogotka u povijesti HNK Rijeke. To je slavni pogodak iz Stuttgarta kojeg je zabio Goran Mujanović, osiguravši Riječanima prvi nastup u jednoj od skupina Europske lige.

Močinić je najbolje partije pružio upravo u Rijeci što ga je dovelo i do reprezentacije Hrvatske. No nakon odlaska u austrijski Rapid zadesile su ga ozljede i njegova nogometna karijera krenula je silaznom putanjom.

Močinić je je još uvijek igrač Šibenika gdje se nije previše naigrao jer su ga i dalje pratile ozljede te je pred sporazumnim raskidom ugovora s tim klubom. No prema današnjem potezu čini se kako strast za nogometom nije nimalo splasnula. Močo se pojavio na treningu Orijenta gdje su ga dočekali s oduševljenjem, razmišljajući vjerojatno i o revitalizaciji njegove nogometne karijere.

Treningom s Močinićem posebno je zadovoljan bio i dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin. On je putem društvenih mreža podijelio fotografiju s opisom: “Ivan Močinić ❤️,dobrodošao na Krimeju i trening Orijenta ! Igrač Rijeke, Rapida i reprezentacije Hrvatske na SP 2014. u Brazilu! Otac Ivanov, Efrem Močinić, moj prijatelj i legenda Orijenta, a sa Ivanom sam povezan od njegova rođenja kumstvom…”.

Na pitanje hoće li Močinić i službeno odjenuti dres Orijenta 1919 brzo ćemo dobiti odgovor!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari