UTAKMICA SEZONE

Video | Grobničanu u goste u Kupu Hrvatske stiže prvoligaš, na Mavrincima se sprema nogometna fešta!

Prvi puta nakon 2006. godine i Dinama, Grobničanu u goste stiže prvoligaš. Šesnaestina kupa Hrvatske spojila je Grobničan i Istru. Više u video prilogu!

Tribine će sigurno biti pune , a u kup natjecanju moguća su iznenađenja.

“Na našoj razini natjecanja nemamo doticaj sa prvoligašima osim ovako kroz natjecanje hrvatskog kupa ukoliko prođemo sva pretkola, osvojimo županijski kup, onda možemo doći u priliku da odigramo jednu službenu utakmicu sa nekim od prvoligaša.”, kaže Dmir Kraljić, sportski direktor NK Grobničan za Kanal Ri.

Momčad s Grobnika to je i uspjela te ovu utakmicu smatraju upravo nagradom za osvajanje županijskog kupa.

“Normalno kao sportaši imamo očekivanja, međutim nemamo neke iluzije da protiv prvoligaša sad mi možemo ne znam što napraviti. Međutim, s druge strane kup natjecanje je dosta ovako posebno natjecanje. Igra se jedna utakmica, u jednoj utakmici je sve moguće i nadamo se da možemo čak i iznenaditi.”, dodaje sportski direktor NK Grobničan.

A kako pokušati iznenadili sigurno zna iskusni trener s prvoligaškim iskustvom – Predrag Stilinović.

“To je jedan iskusan trener koji je s raznim ekipama već osvojio promociju u viši trang, bio je u više prvoligaških klubova i mi se nadamo da to iskustvo nama može pomoći. Mi imamo inače jednu dosta jako mladu ekipu, imamo dva starija igrača, sve ostalo su mlađi od 24 godine.”, kaže Damir Kraljić.

Cijene ulaznica su 50 kuna za stajaću i 80 za sjedeću tribinu, a kupiti se mogu u Buffetu Pomorac i caffe baru Corner. Očekuju se pune tribine.

“Trošak organizacije utakmice je malo veći pa su mrvicu veće cijene. Ali ja svejedno pozivam navijače i simpatizere Grobničana, vjerovatno i Rijeke jer je Istra njihov konkurent, da nas dođu podržati pa da pokušamo prirediti jedno iznenađenje – ako je to moguće.”, zaključio je Damir Kraljić, sportski direktor NK Grobničan.

Na Grobniku je tako sve spremno za nogometnu feštu, a dobra je vijest da se napadač Dražen Piličić u potpunosti oporavio od ozljede. Utakmica počinje u 15 sati, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari