UMIREMO OD SMIJEHA!

Hit reakcija Dalića: ‘Dolazi li kod nas na more? Bolje da ga ne upoznam!’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dalić se osvrnuo na to da je susret protiv Argentine sudio isti VAR sudac kao i finale 2018. protiv Francuske, Massimiliano Irrati

Prije četiri godine on je inzistirao da se pogleda snimka nakon koje je dosuđen penal iz kojeg je Francuska zabila prvi gol, a jučer nije bilo pregleda snimke.

“Kad će me pitati za koju godinu što bih mijenjao, mijenjao bih suca. On je Mandžukića isključio s centra.”, a potom shvaća da se priča o VAR sucu:” Isti VAR sudac je bio!? Pa kud će na nas opet. To nisam znao, kud će na nas opet. Kud će na nas… Dolazi li na more kod nas on? Bolje da ga ne upoznam, što će mi. S takvima nemam posla. Šalim se. Nisam to stvarno znao. Ali dobro, što ćemo sad sa sucima, neka žive u svojem svijetu. Kome je u interesu da Hrvatska igra finale? Jučer je bilo Argentinaca 50 tisuća, a nas je bilo tri tisuće”, kaže Dalić, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari