HNK Rijeka ambasador Europskih sveučilišnih igara

Foto: HNK Rijeka

Hrvatski nogometni klub Rijeka postao je ambasador Europskih sveučilišnih igara što će se održati 2016. godine u Zagrebu i Rijeci pridruživši se tako promociji ovog natjecanja.

Status HNK Rijeka kao ambasadora Igara predstavlja prirodan razvoj suradnje koja traje već neko vrijeme, a njeno formaliziranje i podizanje u viši status, svakako naglašava želju riječkog sporta za uključenjem u organizaciju ovog događaja.

– Izrazita nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati u promociji multi-sportskog događaja kao sto su Europske sveučilišne igre 2016. kojima je naš grad sudomaćin. HNK Rijeka kao sportski kolektiv pozdravlja i podržava ovaj veliki događaj te se čvrsto zalaže za vrijednosti u sportu kao što su poštenje, tolerancija i poštovanje vrline koje ne poznaju rasu, naciju, vjeru i suprotnosti koje nas moraju spajati, a ne razdvajati. Maskota HRKI je rado viđen gost na našim tribinama, a naši nogometaši ponosni su sto mogu dati svoj doprinos u popularizaciji ESI 2016. – rekla je o suradnji Marina Vela, administrativna direktorica kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari