ZBOGOM, MAJSTORE! Olić se pismom oprostio od reprezentacije – pogledajte što je sve učinio u kockastom dresu

Ovaj 36-godišnji napadač trenutno je član njemačkog HSV-a, a u kockastom je dresu proveo 14 godina, upisavši pritom 104 nastupa uz 20 postignutih zgoditaka, a sudjelovao je na pet velikih natjecanja

Ivica Olić objavio je u srijedu navečer kraj svoje duge i bogate karijere u dresu hrvatske reprezentacije.

Ovaj 36-godišnji napadač trenutno je član njemačkog HSV-a, a u kockastom je dresu proveo 14 godina, upisavši pritom 104 nastupa uz 20 postignutih zgoditaka, te je sudjelovao na pet velikih natjecanja.

Iako je takav rasplet situacije bio i očekivan, Olić je ovim pismom definitivno zaključio sva nagađanja oko toga hoće li ovog ljeta po posljednji put braniti hrvatske boje na velikom natjecanju. S 36 godina na leđima, Olić je pokazao kako mu je ekipa uvijek bila ispred njega samoga, a tako je ostalo i do zalaska njegove karijere.

“Želio bih vas ovim putem obavijestiti kako sam odlučio oprostiti se od hrvatske nogometne reprezentacije, odnosno nastupa u kockastom dresu.

Zahvalio bih se svim svojim suigračima iz reprezentacije, s kojima sam uvijek davao sve od sebe za hrvatske uspjehe i pobjede, kao i izbornicima s kojima sam radio, te Hrvatskom nogometnom savezu na podršci pruženoj nacionalnoj selekciji.

Posebno veliku zahvalu upućujem hrvatskoj javnosti i hrvatskim navijačima, na sjajnom i neprestanom bodrenju, na snazi koja me je uvijek poticala da pružim svoj maksimum.

Osobito bih zahvalio i svojoj obitelji te prijateljima, koji su uvijek bili uz mene, bez njih moja karijera ne bi bila moguća niti bi imala smisla.

Za reprezentaciju sam zaigrao više od 100 puta, postigao 20 pogodaka, a hrvatske sam boje branio kroz 14 godina, na pet velikih natjecanja, te mi je oproštaj od hrvatskog dresa vrlo emotivan trenutak. Hrvatska mi je uvijek bila iznad svega te će to i ostati, i želim joj sve najbolje ovoga ljeta u Francuskoj. U meni će imati najvećeg navijača”, napisao je Olić.
Vijesti.hr

ivica olić rekordi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari