UZ DAN ŽENA

HNK Rijeka daruje navijačicama ulaznice za utakmicu polufinala Kupa Rijeka-Osijek!

Vaučeri će se moći preuzeti u utorak 8. ožujka u Fan shopu HNK Rijeka na adresi Pavla Ritera Vitezovića 1 ili u radno vrijeme Adria Oil benzinske pumpe

Povodom Međunardnog dana žena svim ženama HNK Rijeka daruje prigodan dar, vaučer za istočnu tribinu kojeg možete zamjeniti za ulaznicu polufinala Kupa Hrvatske protiv Osijeka (Stadion HNK Rijeka, srijeda, 18 sati) na blagajnama stadiona HNK Rijeka.

Vaučer može iskoristiti osoba koja ga je preuzela, može ga ustupiti prijatelju, prijateljici, dragoj osobi… Uz vaučer potrebno je priložiti osobni dokument i COVID potvrdu koja je potrebna za ulazak na stadion.

Vaučeri će se moći preuzeti u utorak 8. ožujka u Fan shopu HNK Rijeka na adresi Pavla Ritera Vitezovića 1 od 9 do 20 sati ili u radno vrijeme Adria Oil benzinske pumpe na slijedećim lokacijama: BP Kukuljanovo, BP Opatija, BP Viškovo. BP Martinovac, BP Zamet, BP Spinčići.

Vaučeri će biti dostupni do isteka zaliha, sve informacije možete dobiti na podrska@nk-rijeka.hr ili 051/563-640

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari