HNK Rijeka i Novi list potpisali ugovor o medijskoj suradnji

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Novi list d.d. u utorak su potpisali ugovor o medijskoj suradnji.

HNK Rijeka i Novi list najprepoznatljiviji su brendovi u regiji, a simbolično je da je ugovor potpisan u press centru na Rujevici koji nosi ime Orlanda Rivettija, barda riječkog novinarstva koji je neke od svojih najupečatljivijih tekstova napisao upravo za Novi list.

– Na naše veliko zadovoljstvo Novi list i Rijeka potpisuju ponovo sporazum i mislim da je to fantastična stvar za grad, regiju i klub. Rijeka i Novi list surađuju puno godina i prije mog dolaska i svi mi od malena smo naučeni da čitamo Novi list i to je naš list, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Ispred Novog lista suradnju je najavio Bojan Divjak, direktor Novog lista.

– Nama je drago da možemo povezati dva identitetska simbola ovog grada i regije, Novi list i Rijeku. Drago nam je da ćemo moći pratiti sve što Rijeka radi i vjerujem da će suradnja biti uspješna. Mi ćemo dati sve što je u našoj moći da populariziramo i približimo čitateljima sve što klub radi, rekao je Bojan Divjak, direktor Novog lista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari