OBAVIJEST NAVIJAČIMA

HNK RIJEKA: Obavijest o godišnjim pretplatama i ulaznicama za Slaven Belupo!

Nogometaši Rijeke u nedjelju, 4. listopada dočekuju Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 19.05 sati) u utakmici šestog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Ususret utakmici, HNK Rijeka objavio je važne informacije za sve navijače! Obavijet prenosimo u cijelosti:

Dragi navijači i navijačice,

U nedjelju će se vršiti prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv Slaven Belupa. Ulazi na stadion se otvaraju u 18 sati, a zapadna blagajna raditi će od 16, te istočna od 17 sati.

Cijene ulaznica možete pronaći ovdje

Sukladno mjerama stožera o popunjenosti 1/3 stadiona u prodaji će biti oko pedeset ulaznica istočne, stotinjak zapadne tribine, te sjeverna tribina.

Napominjemo da se na dan utakmice neće moći kupiti godišnji komplet ulaznica!

Tijekom idućeg tjedna, nakon što dobijemo potrebne informacije od strane UEFA-e o popunjenosti stadiona i našim obvezama prema UEFA-i, objavit ćemo konkretne informacije oko daljnje prodaje.

Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo sve naše navijače o navedenim preporukama:

• Održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja dopušta se uz pridržavanje Preporuka HZJZ-a sve dok su na snazi posebne mjere

• Zbog obveze vođenja evidencije prisutnih osoba na stadionu (ime, prezime i telefonski broj osobe) i epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2, ulaz na stadion biti će dopušten isključivo vlasnicima kompleta ulaznica za sezonu 2020/2021 odnosno neće biti moguće prenijeti komplet ulaznica na drugu osobu dok su na snazi posebne mjere,

• Preporučuje se da osobe na tribini sjede na udaljenosti od 1,5 metara jedna od druge te se preporučuje da broj osoba u gledateljstvu ne prelazi 1/3 kapaciteta na tribinama

• Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu i ukoliko je u jutarnjim satima temperatura viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti treba se telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku,

• Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Molimo sve naše vlasnike kompleta ulaznica da budu odgovorni prema sebi i drugima, kao i da poštuju navedene Preporuke HZJZ-a te da prilikom odlaska na utakmicu krenu ranije prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari