UPUTE ZA NAVIJAČE

HNK Rijeka objavila upute za navijače: Evo kako na večerašnju utakmicu Rijeka-Gorica

Ilustracija: Riportal - M.L.

Izdavanje COVID potvrde mogu zatražiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana te osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa

S obzirom da smo zbog Odluke Nacionalnog stožera imali samo dvije mogućnosti i to igrati pred praznim tribinama ili igrati uz prisustvo navijača (uvjet za sve prisutne je EU digitalna Covid potvrda), HNK Rijeka je izabrao opciju povratka naših navijača nakon 268 dana na tribine i napokon prave nogometne atmosfere koja je svima toliko nedostajala.

Dolazak navijača na tribine moguć je ukoliko posjeduju isključivo EU digitalnu Covid potvrdu. Jedini izuzetak su djeca do 12 godina kojima za ulazak na stadion nije potrebna EU digitalna COVID potvrda.

Sve informacije i odgovore na pitanja vezane uz dobivanje EU digitalne Covid potvrde možete pronaći na linku: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

Izdavanje potvrde mogu zatražiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana te osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

Prodaja ulaznica biti će u petak na blagajnama zapad od 16-21 sati te na dan utakmice na blagajnama zapad od 18 sati i na blagajnama istok od 19:30 sati.

Kako bi se izbjegle gužve prije samog početka utakmice ulazi na stadion se otvaraju u 19:30 sati pa samim time molimo naše navijače da dođu što ranije na stadion.

Prilikom dolaska na stadion potrebno Vam je:
1 .EU digitalna Covid potvrda (u tiskanom ili digitalnom obliku),
2. Važeći dokument s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka i sl.),
3. Personalizirana ulaznica.

Provjera EU digitalnih Covid potvrda obavljati će se ispred ulaznih barijera putem mobilne aplikacije CovidGO očitavanjem QR koda i usporedbom podataka s osobnog dokumenta.

Zbog velikog broja upita naših navijača koji nisu sigurni u valjanost svoje EU digitalne Covid potvrde molimo Vas da valjanost iste provjerite putem besplatne mobilne aplikacije CovidGO.

Napominjemo da ulaz neće biti moguć uz posjedovanje potvrde (kartona) o cijepljenju, potvrde liječnika o preboljenju bolesti, negativnih testova bez važećeg QR koda i sl. već je ulaz moguć isključivo uz EU digitalnu Covid potvrdu.
Podsjećamo da je HNK Rijeka u suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico omogućio testiranje po promotivnoj cijeni od 85,01 kuna. Test možete odraditi u petak od 7 do 20:30 sati te u subotu od 7:30 do 13:30 sati. Ulaz za testiranje je posebno naznačen u UL. Žrtava fašizma.

Prilikom testiranja potrebno je priložiti jednu od iduće tri stavke:
• Člansku iskaznicu sezone 2021/2022 (vrijedi do 31.05.2022. godine),
• Člansku iskaznicu KN Armada,
• Pojedinačna ulaznica za nadolazeću utakmicu.

Izuzetno nam je žao što dio naših navijača koji ne posjeduju navedenu potvrdu neće moći biti na utakmici i pratiti svoj voljeni klub, ali se nadamo da je ovo početni korak prema toliko željenom povratku na staro normalno doba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari