NOVA SEZONA

HNK Rijeka podignula cijenu članarine; Danas krenuli upisi za novu sezonu!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Sa zadnjim danom svibnja završilo je članstvo u HNK Rijeka za sezonu 2023./2024., a od srijede (5. lipnja) počet će upis i obnova članstva za nadolazeću 2024./2025.

Cijena članarine u iznosu od 30 eura osigurat će vam značajne popuste prilikom kupnje kompleta ulaznica i pojedinačnih ulaznica i Jominih proizvoda u Fan Shopu.

Važno je naglasiti da će u prvom periodu učlanjivanje biti moguće isključivo online na https://moja.nk-rijeka.hr/ odnosno ispunjavanjem i slanjem pristupnice i potvrde o uplati putem maila podrska@nk-rijeka.hr

Djeca do 16 godina u idućem periodu mogu se učlaniti ispunjavanjem i slanjem pristupnice putem maila podrska@nk-rijeka.hr.

Dječje članstvo je besplatno i nakon učlanjenja vrijedi do 16. godine i nije ga potrebno obnavljati.

Članstvo će se moći obnoviti i na blagajnama, a kad ta mogućnost bude dostupna objavit ćemo na službenim stranicama.

Iskaznice kupljene on-line moći će se podignuti na infopointu čije će radno vrijeme biti objavljeno naknadno na službenim stranicama kluba, a ako želite dostavu poštom molimo Vas javite se na podrska@nk-rijeka.hr

Ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu. Kada je riječ o članstvu i tu je ostvaren veliki pomak budući da smo u prošloj sezoni stigli do sjajne brojke od 15900 članova, odnosno 7387 članova mlađih od 16 godina i na tome Vam veliko hvala.

Brojke koje nas vesele, ali koje nas i obvezuju, da iduće sezone svi zajedno budemo još veća podrška našim igračima na terenu.

Učlanite se i budite dio velike i vjerne obitelji HNK Rijeka i u sezoni 2024./2025.!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari