HNK RIJEKA POZIVA ČLANOVE: Danas na Rujevici otvorena tribina o budućnosti Kluba

Pozvani su članovi HNK Rijeke i vlasnici kompleta ulaznica da dođu u 18.30 sati na Zapadnu tribinu Stadiona HNK Rijeke na Rujevici na javno predstavljanje strategije kluba

Danas s početkom u 18.30 sati na Stadiona HNK Rijeke na Rujevici održat će se otvorena tribina na kojoj će se javno predstaviti strategija kluba za naredno razdblje. Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković sa suradnicima održat će prezentaciju učinjenog u posljednje četiri godine upravljanja Klubom te reći dosta toga o planovima za budućnost.

Prisutni će imati priliku postavljati pitanja o svemu što ih zanima a tiče se budućnosti HNK Rijeke.

Ono što navijače i simpatizere HNK Rijeke najviše zanima, izgradnja je novog Stadiona Kantrida. Kako Damir Mišković neprestano ističe, a potvrdio je to i u najavama današnjeg okupljanja, taj projekt donekle je iz nekoliko (objektivnih) razloga usporen, ali nikako ne i napušten – na Kantridi će se graditi novi stadion a u sklopu projekta Nova Kantrida uz stadion niknut će i hotel i Riječko selo.

Više o svemu navijači će saznati na današnjem okupljanju na Rujevici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari