HNK Rijeka saznala protivnika u 3. pretkolu Europske lige, na Rujevicu stižu Ukrajinci!

foto Riportal

Nogometaši ukrajinskog Kolosa iz Kovalivke svladali su favorizirani Aris iz Soluna te izborili 3. pretkolo Europske lige i dvoboj sa Rijekom.

Večerašnjom pobjedom ukrajinske momčadi, nogometaši Rijeke saznali su protivnika u trećem pretkolu Europske lige. Kolos je u gostima svladao grčki Aris iz Soluna rezultatom 1:2 , te je time izborio nastavak natjecanja i gostovanje na riječkoj Rujevici 24. rujna.

Kolos je poveo u 47.minuti preko Bogdanova ali već u 55. Aris izjednačava preko Portugalca Game. Uporni Ukrajinci ponovno stižu do vodstva u 63.minuti kada je precizan bio Antyukh. Ispostavilo se da je tih 1:2 ujedno i krajnji rezultat, čime je Kolos prošao dalje u natjecanje dok se Aris oprostio od europskih natjecanja za ovu sezonu.

Dodajmo da je u ovom susretu za ekipu Arisa nastupio i nekadašnji igrač iz omladinskog pogona te prvotimac Rijeke, Toni Datković.

Utakmica Rijeke i Kolosa igrati će se na stadionu Rujevica u četvrtak 24. rujna od 20 sati i 45 minuta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari