U SUBOTU U MAVRINCIMA

SRETNO! Košarkaši Adria Oil Škrljeva sutra kreću u novu sezonu

Foto: Facebook

Adria Oil Škrljevo će na Mavrincima ugostiti zadarski Sonik Puntamiku u sklopu prvoga kola HT Premijer lige za košarkaše.

Već je puno vremena prošlo od kada su košarkaši Adria Oil Škrljeva posljednji put odigrali službenu utakmicu u prvenstvu Hrvatske. Prošlogodišnja sezona je naprasno prekinuta i otkazana, a uzrok je svima poznat.

Sutrašnjim utakmicama prvoga kola započinje dugoočekivano natjecanje koje bi trebalo biti vrlo zanimljivo s obzirom da se većina momčadi približila kvalitetom.

Ekipa Škrljeva doživjela je brojne promjene preko ljeta.

Klub su redom napustili Slavica, Dorris, Vrkić, Batur, Mandić i Benković dok od novih akvizicija tu su Ivan Vrgoč, 21-godišnji krilni centar koji je stigao iz Splita kao i Mario Rajčić,  Jure Gunjina koji je došao iz redova Zrinjskog, Adnan Arsnalagić iz Kaknja koji je bio neko vrijeme i na probi u Ciboni, Toni Jelenković, igrač ponikao u Zadru, inače 23-godišnjak, koji je stigao sa Islanda te Australac James Bosnakis, 20-godišnji, 197 cm visoki krilni igrač.

Ponovno je trener Rajković složio vrlo mladu ali respektabilnu momčad koja u novo prvenstvo kreće nakon pripremnog perioda u kojemu su pokazali vrlo dobru formu svladavši ekipe poput Pule i Šibenke.

Iako je budžet kluba podosta smanjen zbog sveopće krize, lijepa je spoznaja da je Adria Oil ponovno stao uz klub te će i u novoj sezoni biti generalni sponzor Škrljeva koje između ostalog i nosi ime tog pokrovitelja.

Utakmica Adria Oil Škrljeva i Sonik Puntamike igra se u subotu u dvorani na Mavrincima s početkom u 19 sati.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari