HNK RIJEKA: U petak počinje prodaja pretplata – kupi komplet ulaznica i navijaj za prvaka Hrvatske

Hrvatski nogometni klub Rijeka u petak 16. lipnja u 11 sati počinje s prodajom kompleta ulaznica za “Hrvatski telekom Prva liga” natjecanje u sezoni 2017./2018. godine

Kao i uvijek klub nudi pogodnosti i povoljnije cijene za članove. HNK Rijeka uoči nove sezone omogućuje prošlogodišnjim vlasnicima kompleta ulaznica da do 27. lipnja ponovo kupe svoje mjesto ili prema njihovoj želji kupe komplet za neko drugo slobodno mjesto na tribinama. Ujedno, vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018. imat će mogućnost prvootkupa ulaznica za utakmice UEFA-e.

Ove sezone svi navijači, koji postanu i članovi kluba, mogu već od 360 kuna osigurati svoje mjesto na sjevernoj tribini i pratiti Rijeku u nastojanju da obrani naslov prvaka. U slučaju da sjeverna tribina ne bude u funkciji na početku sezone, svim pretplatnicima osigurat će se mjesta na sektorima I3, I4 i I5.

Novost je i činjenica da su Z10 i I1 postale obiteljske tribine.

Naime, na spomenutim tribinama roditelji za djecu do 10 godina mogu kupiti komplet ulaznica za 100 kuna u kojeg je uključeno članstva (50 kuna), dok roditelji na spomenutim obiteljskim sektorima plaćaju pun iznos. Važno je naglasiti da roditelji pri kupnji moraju predočiti i dokument za dijete, osobni iskaznicu ili rodni list.

Posebno iznenađenje pripremilo je i Ožujsko koje će prvih 500 pretplatnika u sektorima I2, I3 i I4 nagraditi prigodnim darom.

Novost je da će ove sezone u prodaji biti i Z3 tribina gdje članovi kluba mogu osigurati svoje mjesto za 1.800 kuna.

Radno vrijeme blagajni u narednom periodu prodaje kompleta ulaznica bit će od ponedjeljka do petka od 11 do 19 sati, dok će subotom i nedjeljom raditi od 11 do 15 sati.

Rijeka je u protekloj sezoni ostvarila sjajne rezultate osvojivši prvi put u povijesti prvenstvo Hrvatske, te Kup Hrvatske uzevši na kraju duplu krunu. U završnici sezone vladao je veliki interes za ulaznicama, stadion je u više navrata bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Ovo je Vaša prilika da osigurate mjesto na tribinama stadiona HNK Rijeka i navijate za prvaka Hrvatske.

Sve informacije možete pronaći na Kompleti ulaznica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari