TOMISLAV GOMELT U „BIJELOM“: HNK Rijeka potpisala mladića kojeg je FIFA predstavila kao moguću svjetsku klasu

Gomelt je u srijedu odradio liječnički pregled nakon čega je potpisao vjernost Rijeci na tri godine

Tomislav Gomelt novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Gomelt je u srijedu odradio liječnički pregled nakon čega je potpisao vjernost Rijeci na tri godine.

– Čim se pojavila ponuda Rijeke nije bilo puno razmišljanja. Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj i sretan sam što sam došao ovdje. Nadam se da ću doprinijeti da ekipa nastavi tamo gdje je stala, rekao je Tomislav Gomelt nakon potpisivanja ugovora.

Iako ima tek 22 godine iza Tomislava je već zavidan nogometni put. Naime, nakon što je omladinsku karijeru proveo u Segesti, Zagrebu i HAŠKU-u već 2013. otišao je u engleski Tottenham.

Iduće sezone proveo je posudbi u Espanyolu, Royalu iz Antwerpa i Bariju. Talijanski klub 2015. godine doveo je Tomislava koji je zatim otišao na posudbu u rumunjski Cluj gdje je skupio 44 nastupa uz dva gola.

– Krenuo sam rano u inozemstvo, s jedno 15 godina u Tottenham, pa Espanyol i Royal u Belgiji. Na kraju sam otišao u Bari, pa dvije sezone u Cluju. Znao sam da je dolazak u Rijeku pravi put. Rijeka je prvak Hrvatske i pobjednik Kupa, čuo sam da se u Rijeci dobro radi i prepoznao sam ovo kao priliku da napredujem. Rijeka je pravi put za mene i moju karijeru, zaključio je Tomislav Gomelt.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari