HNK RIJEKA: U ponedjeljak počinje slobodna prodaja kompleta ulaznica

Photo: Igor Soban/PIXSELL

U prvoj fazi zaštićene prodaje prošlosezonskim vlasnicima prodano je 4674 kompleta ulaznica

Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava sve navijače da u ponedjeljak 23. srpnja kreće slobodna prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. Hrvatski telekom Prve lige.

U prvoj fazi zaštićene prodaje prošlosezonskim vlasnicima prodano je 4674 kompleta ulaznica.

U prodaji su sva slobodna mjesta na stadionu, a cijene pretplata možete pronaći u tablici na kraju teksta. Kupnjom kompleta ulaznica uštedjet ćete čak 50 posto u odnosu na kupnju pojedinačnih ulaznica. Od 1. kolovoza cijene kompleta ulaznica za sve tribine porast će za 20 posto.

Komplet ulaznica uključuje sve utakmice Hrvatski telekom Prve lige, sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka, pravo prvokupa ulaznica i paketa ulaznica za utakmice UEFA Europa Lige ovisno o fazi natjecanja i obvezama koje HNK Rijeka ima prema organizatoru natjecanja.

Mjesto na stadionu možete kupiti i putem online platforme na linku koji će biti dostupan u ponedjeljak na svim službenim kanalima. Pretplatničku iskaznicu kupljenju putem weba morate podignuti u radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Podaci koji su unijeti pri kupnji preko online platforme moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice pri podizanju pretplate.

Prilikom kupnje kompleta ulaznica na blagajnama obavezno je imati identifikacijski dokument.

Radno vrijeme blagajni u nadolazećem periodu je od ponedjeljka do petka od 11 do 19, te subotom od 9 do 15 sati uz napomenu da u slučaju promjene sve izmjene bit će objavljene na službenim klupskim kanalima.

Ujedno, pozivamo sve navijače da se učlane u HNK Rijeka i tako steknu popuste prilikom kupnje kompleta ulaznica, te ostvare mnoge druge pogodnosti. Učlaniti se možete na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka ili putem online platforme

Članstvo za sezonu košta 100 kuna, dok djeca do 16 godina imaju besplatno članstvo u klubu. Mogućnost izrade besplatnog članstva moguće je samo na stadionu i nije dostupno online. Roditelj mora donijeti identifikacijski dokument za dijete, ispuniti pristupnicu i preuzeti članstvo.

Za sjevernu tribinu i u nadolazećoj sezoni pravo kupnje kompleta i pojedinačne ulaznice imat će isključivo članovi HNK Rijeka odnosno članovi Kluba navijača Armada.

Naime, za Klub navijača Armada rezervirani su sektori na S2, S3 i S4 i pretplata će se moći kupiti isključivo uz voucher kojega će navijači dobiti pri učlanjenju u Armadu. Članovi HNK Rijeka moći će kupiti pretplatu za sektore S1 i S5.

Ove sezone tribine Z2, Z10 i I1 su obiteljski sektori što znači da roditelj plaća punu cijenu kompleta, a djeca do 11 godina, komplet ulaznica plaća 100 kuna (članstvo uključeno).

Djeca mlađa od 16 godina na svim sektorima imaju 50 posto popusta na cijenu kompleta.

Za sve informacije i eventualne poteškoće možete se obratiti na podrska@nk-rijeka.hr odnosno broj telefona 051/563 640 od 9 do 16 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari