HNK RIJEKA: U tijeku zamjene mjesta za pretplatnike, prošlosezonski vlasnici mogu kupiti slobodna mjesta

Foto: Facebook HNK Rijeka

HNK Rijeka poziva sve pretplatnike koji su kupili svoju sezonsku ulaznicu za tekuću sezonu, da svoja mjesta mogu zamjeniti do 17.rujna.  Prodaja ostalih kompleta ulaznica će se vršiti do popunjenja 1/3 kapaciteta stadiona na tribini sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva izdanu od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Obavijest za navijače prenosimo u cijelosti:

 

Dragi navijači i navijačice,

U periodu od ponedjeljka do četvrtka (14. – 17. rujna) u tijeku je period u kojem je moguće zamijeniti mjesta za navijače koji su kupili komplet ulaznica za sezonu 2020./2021.

Blagajne na zapadnom ulazu rade od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 21 sat.

Ujedno, prošlosezonski vlasnici kompleta ulaznica u tom periodu također mogu kupiti pretplatu za sezonu 2020./2021. Ako to nisu učinili u periodu zaštićene prodaje i njihovo mjesto je već zauzeto, mogu kupiti neko drugo slobodno mjesto.

Prodaja kompleta ulaznica će se vršiti do popunjenja 1/3 kapaciteta stadiona na tribini sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva izdanu od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Za sve informacije i upite možete poslati upit na podrska@nk-rijeka.hr

 

Cijene kompleta ulaznica pronađite OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari