Riječanka Ida Štimac “prelomila”: Otkrila razloge prekida skijaške karijere

Foto: Facebook

Riječka skijašica Ida Štimac odlučila je prekinuti svoju skijašku karijeru te posvetiti se fakultetskim obavezama

Kako je Štimac bila duže odsutna sa skijaških staza zbog teže ozljede, izgubila je status reprezentativke što je sigurno potpomoglo odluku da se već sa 20 godina ostavi natjecateljskog skijanja.

https://www.instagram.com/p/CFH3dX6lZhm/?utm_source=ig_web_copy_link

–  Nakon svega mogu reći da sam ponosna na svoja postignuća, zadovoljna sa svim iskustvima koja sam doživjela i spremna za ono što donosi budućnost. Skijanje će uvijek biti dio mene, ali osjećam da je vrijeme da izazovem sebe u nečem većem od sporta. Nikad nisam ni mislila da će se nešto što je krenulo kao zabava pretvoriti u nešto puno veće. Sada je vrijeme da se vratim planu koji sam imala kad sam bila djevojčica, studirati medicinu i postati žena koja sam oduvijek htjela biti, napisala je Štimac na svojem Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B4-6CqHF6IC/?utm_source=ig_web_copy_link

Situacija sa Covid-19 virusom nije zaobišla ni skijanje koje slovi kao skupi sport, pa je samim time i Hrvatska skijaška reprezentacija ostala uskraćena za pomoć nekih od sponzora. Shodno tome, popis reprezentativaca se smanjio pa je Riječanka ostala bez statusa reprezentativne skijašice što uvelike otežava mogućnosti treninga i natjecanja.

https://www.instagram.com/p/Ba_54RtlTeG/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari