Dario Čanađija iznenada napustio Rujevicu i potpisao za Slaven Belupo

Ovaj veznjak rođen 1994. godine zapravo se vratio kući. Nakon odlaska iz Koprivnice prije pet goidna, promijenio je klubove Rijeku, Speziju i Olimpiju, a sad se vraća na mjesto kojeg i sam zove dom, unatoč tomu što je rođen u Bjelovaru

Ove je sezone u dresu riječkog prvoligaša upisao 20 nastupa pritom postigavši dva pogotka.

“Presretan sam što sam ponovno doma. Moja karijera je počela sa Slaven Belupom, počela je na ovom stadionu i sigurno je da me za ovaj klub i grad veže posebna emocija. Zahvalio bih se direktoru Šimunoviću na ukazanom povjerenju, a ja se nadam da ću se njemu i svima u klubu odužiti dobrim igrama.”

Pravo nastupa Dario će imati upravo u subotu kad se Belupo sastaje s Goricom, koja je u proteklom kolu slavila na Rujevici 3:1.

Slaven Belupo ove sezone nije u zavidnoj formi. U 19 kola ostvarili su učinak od tek dvije pobjede, pomalo nevjerojatnih 12 remija i pet poraza. S 18 bodova nalaze se na 7. mjestu ljestvice, tek dva više od devetplasirane Istre i zone ispadanja.

“Svjestan sam da rezultatski trenutno nije bajna situacija, ali vidio sam kroz utakmice, posebno na onoj prije tjedan dana da imamo kvalitetnu ekipu koja ne zaslužuje trenutno mjesto na ljestvici već puno više. Uvjeren sam da ćemo već od subote krenuti s pobjedama i tako prekinuti ovaj niz remija. Nadam se da će nas Koprivničanci u što većem broju dolaziti bodriti”, zaključio je Čanađija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari