Robert Murić: “Znam da se u Rijeci radi super, došao sam pokazati sve što mogu!”

Robert Murić u utorak je službeno predstavljen na konferenciji za medije

Murić je u Rijeku stigao iz portugalske Brage.

– Znam da se u Rijeci radi super. Igrao sam već u karijeri s nekoliko igrača Rijeke, došao sam ovdje pokazati sve što znam. Znam da se u Rijeci već nekoliko godina radi jako dobro, vjerujem da će sve biti super, rekao je Robert Murić koji je prije pet godina iz Dinama prešao u redove Ajaxa.

– Ne žalim za ničime. Naučio sam jako puno u inozemstvu, posebice na tehnici i fizičkoj snazi. U Ajaxu sam najviše naučio, tamo rade sve nizozemske zvijezde. Najupečatljivije iskustvo bio je rad s Dennisom Bergkampom, ustvrdio je Murić kojem je dobrodošlicu poželio i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Roberta ne treba puno predstavljati. Došao je trenutak u karijeri da ga se počne predstavljati na travnjaku, a ne kroz medije. Znamo svi o kakvom se igraču radi i s kojim kapacitetom. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da će Robert Rijeku prihvatiti kao novi dom, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari