USPJEŠNA SURADNJA

Galerija |HNK Rijeka i Jadran hoteli Rijeka potpisali nastavak suradnje

Idi na originalni članak

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Jadran hoteli Rijeka u srijedu su potpisali novi sponzorski ugovor, nastavljajući tako uspješnu suradnju započetu 2023. godine.

Oglas

Ovo je drugi uzastopni ugovor između ovih dviju organizacija, čime se potvrđuje obostrano zadovoljstvo i zajednička želja za daljnjim razvojem i postizanjem vrhunskih rezultata. Potpisivanje je održano u Grand Hotelu Bonavia.

Ispred Jadran hotela Rijeka prisustvovao je Kristian Šustar, glavni izvršni direktor i član Uprave.

– Drugu godinu zaredom s ponosom potpisujemo ugovor s HNK Rijeka. Rijeka nije samo nogometni klub, on je simbol grada, utjelovljuje zajedništvo strast i tradiciju. UVjeren sam da zajedno možemo ostvariti još veće uspjehe i dodatno pridonijeti zajednici koju s ponosom predstavljamo. Postoji čuvena krilatica “Zajedno smo Rijeka” i mislim da svi mi koji smo u gradu moramo raditi zajedno, rekao je Kristian Šustar.

Ispred HNK Rijeka prisutnima se obratio član Uprave HNK Rijeka Nikola Ivaniš.

– Kao navijač RIjeke, a tek onda kao član uprave, mogu potvrditi “Zajedno smo Rijeka” Mislim da nikad nismo imali bolji slogan, zajedno možemo postizati uspjehe. HNK Rijeka je brend kakav drugi u gradu ne postoji, prvi brend ovog grada. HNK Rijeka predstavlja sve ono što grad Rijeka u cjelini bude. Predstavlja dobar rad u smislu struke, organizacije… Relacija koju klub ima s Jadran hotelima je vrlo važna jer ona je poruka. Želio bi apelirati na ostale subjekte da idu primjerom Jadran hotela i ja im se zahvaljujem na sponzorstvu, rekao je Nikola Ivaniš.

Exit mobile version