NA GODINU I POL DANA

Lindon Selahi potpisao novi ugovor: Moj izbor uvijek je bio ostati u Rijeci

Lindon Selahi u ponedjeljak je potpisao novi ugovor s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka. Selahi je novi ugovor potpisao na godinu i pol dana.

– Jako sam zadovoljan i sretan da je priča završena i da se sve završilo mojim potpisom ugovora za Rijeku. Htio sam i želim pomoći ekipi u nastavku sezone. Moj izbor uvijek je bio ostati u Rijeci i drago mi je da smo sve dogovorili i da se sad možemo koncentrirati na teren što je najbitnije za mene i ekipu, rekao je Lindon nakon potpisa ugovora uoči subotnjeg treninga.

Lindon je u Rijeku stigao krajem srpnja 2021. godine. Dres Rijeke nosi dvije i pol godine i dosad je upisao 91 nastup.

– Blizu sam 100 nastupa za Rijeku, to je stvarno puno utakmica. Jako mi je drago što sam odigrao toliko utakmica u dresu Rijeke, tu se osjećam kao kod kuće. Naravno, u tom periodu bilo je dobrih i loših utakmica, boljih i lošijih rezultata, ali uvijek ću pamtiti samo one pozitivne i dobre stvari. Bilo je tu puno više dobrih stvari. Zadovoljan sam, ali uvijek želim više. Priča se i dalje piše i ona nije gotova dok god nosim ovaj dres. Čeka nas još puno posla i nije gotovo i napravit ćemo sve da usrećimo navijače, rekao je Selahi koji s nestrpljenjem očekuje početak drugog dijela sezone.

Bijele odmah na otvaranju očekuju dva teška gostovanja kod Gorice i Hajduka.

– Drugi dio sezone otvaramo s dvije teške utakmice. Ali idemo utakmicu po utakmicu, idemo prvo pokušati pobijediti Goricu, a onda ćemo dalje razmišljati. Naravno, uvijek je teže igrati na gostovanju, u ovoj ligi nema lagane utakmice, svatko može pobijediti svakog. Imali smo kratke, ali dobre pripreme i mislim da smo svi spremni. Iskreno, ne mogu dočekati početak drugog dijela sezone, ustvrdio je Selahi.

Rijeka u drugi dio sezone ulazi s drugog mjesta prvenstvene ljestvice.

– Uvijek pokušavam biti bolji. Na polusezoni osvojili smo drugo mjesto, sada se nadamo i vjerujemo da se možemo boriti za vrh. Ne treba previše o tome pričati i davati velike najave jer treba ići utakmicu po utakmicu. Najvažanije da mi svi skupa, treneri i igrači, znamo što nam je činiti i onda to pokazati na terenu koji je jedino mjerilo. Ono što možemo obećati jest da ćemo na svakoj utakmici dati maksium. Hvala svim navijačima na podršci, kako na domaćem tako i gostujućim terenima i uvjeren sam da će biti uz nas i dalje i u dobrim i lošim trenucima, zaključio je Lindon Selahi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari