ČESTITAMO

Lovro Kitin, najmlađi igrač na pripremama prve momčadi potpisao je profesionalni ugovor s Rijekom do 2028. godine

Lovro Kitin, 17-godišnji branič, koji je najmlađi igrač na pripremama prve momčadi HNK Rijeka, uoči polaska u Schladming potpisao je profesionalni ugovor s našim klubom do 2028. godine.

Kitin je za prvu momčad Rijeke debitirao u završnici prošle sezone na utakmici protiv Osijeka iako je po uzrastu još spadao među kadete, minutažu je dobio i u posljednjem kolu protiv Slaven Belupa, a sada se na pripremama pokušava nametnuti stručnom stožeru.

Kitin je u Rijeku stigao 2022. godine iz HNK Zadar, matični klub mu je NŠK Pag.

– Sretan sam zbog potpisivanja svojeg prvog profesionalnog ugovora, hvala klubu na ukazanom povjerenju i ljudima u klubu koji su me prepoznali i vjerovali u mene kada nitko nije. Naravno, zahvaljujem se svojoj obitelji bez koje ovo ne bi bilo moguće i koji su mi bili velika podrška kada je sve bilo super i kada nije bilo sve najbolje. Njima

idu najveće zasluge za ovaj ugovor. Ovo mi samo daje još veću motivaciju da radim još jače i da dajem sve od sebe u budućnosti, na meni je da radim i siguran sam da će sve doci na svoje, rekao je Lovro Kitin.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari