NADA HNK RIJEKE Petar Mamić: Nadam se da ću izboriti mjesto na EURO-u

Petar Mamić, nogometaš Rijeke, bio je dio reprezentacije Hrvatske do 21 godine što je ostvarila plasman na Europsko prvenstvo nakon 14 godina

Hrvatska je ključnu pobjedu ostvarila protiv Grčke u Puli (2:0), a plasman na završnicu potvrdila je slavljem kod San Marina (0:4).

– Vjerovali smo da ćemo potvrditi plasman na EURO protiv San Marina jer objektivno smo kvalitetnija ekipa što smo i dokazali. Svi smo sretni zbog ovog rezultata. Nakon pobjede protiv Grčke smo kratko proslavili, ali odmah smo krenuli na put i znali smo da moramo završiti posao u zadnjoj utakmici, rekao je Petar Mamić koji je u pobjedi protiv San Marina odigrao cijelu utakmicu.

– Ovo je veliki uspjeh, nakon 14 godina izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Cijeli ciklus sam bio dio reprezentacije, nastupio sam protiv Češke, sada protiv San Marina. Drago mi je da mi se otvorila prilika da zaigram, nadam se ću izboriti svoje mjesto na EURO-u, ustvrdio je Mamić.

Nakon uspjeha u reprezentaciji, Petra očekuju povratak u klub i ogled u petak protiv Intera u kojem je proveo prošlu sezonu.

– Moram se upoznati s novim trenerom i stožerom, na nama je da nastavimo raditi. Vrijeme je da krenemo pobjeđivati, Inter je naš prvi izazov, zaključio je Petar Mamić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari