Rijeka spremna odreći se Hebera, ali samo za jako velike novce!

Navodno je Heber velika želja hrvatskog prvaka Dinama, a Rijeka svog najboljeg igrača ne želi pustiti za mali novac

Danas se u medijima bliskim Dinamu pojavila vijest kako bi napadač Rijeke Heber u zimskom prijelazom roku Rujevicu mogao zamijeniti Maksimirom, piše Index.hr.

Nakon što su izvori bliski Dinamu objavili da Heber na zimu prelazi u Dinamo, iz Rijeke su za Index kazali: “U redu, cijena za Habera je sedam milijuna eura. Za Dinamo, Hajduk i bilo koga drugog”.

Isti izvori tvrde da su se klubovi već dogovorili i da je Heberov dolazak na Maksimir u siječnju 2019. godine praktički formalnost, piše Index.hr.

Sjajni Brazilac je u Rijeku stigao u lipnju 2017. godine iz redova Slaven Belupa. Heber je prošle sezone bio ponajbolji igrač HNL-a. Zabio je 16 golova i bio je drugi strijelac prvenstva, odmah iza Soudanija.

Za njega su se već raspitivali klubovi, no u Rijeci su odlučili da će Heber ostati i pomoći im plasirati se u grupnu fazu Europa lige, no Riječani su rano ispali iz Europe i opet se počelo pričati o Heberovoj prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari