EROTSKI TRILER OD DANAS U KINIMA

Nogometaši Rijeke iznenadili svojeg vatrenog navijača, redatelja „Slatke Simone“ Igora Mirkovića

Riječka premijera filma održana je u ispunjenoj dvorani Art-kina Croatia, a uoči nje redatelj i član kluba susreo se s igračima i trenerima NK Rijeke

S riječke premijere filma „Slatka Simona“, održane u ispunjenoj dvorani Art-kina Croatia, redatelj i scenarist Igor Mirković vratio se dvostruko zadovoljan. Prvenstveno zbog aplauza s kojim je dočekan njegov erotski triler o tajanstvenom svijetu cyber-seksa, a zatim i zbog dara koji je dobio – poseban dres nogometnog kluba Rijeka.

„Ovo je veliki dan u životu samozatajnog navijača NK Rijeke“, pohvalio se redatelj Igor Mirković, posjednik članske iskaznice kluba s rednim brojem 6170.

Kako bi ih, kao vatreni navijač Rijeke, pozvao na premijeru svojega filma, Mirković je uoči projekcije svratio do Rujevice, gdje se netom prije poslijepodnevnog treninga susreo s igračima i trenerima njegovog omiljenog kluba.

„Kako ja gledam sve vaše utakmice, mislio sam da bi bilo fer da vas pozovem da pogledate film“, rekao je Mirković, ni ne sluteći da su se igrači već spremili na njegov dolazak.

Refleksima dostojnima hrvatskoga reprezentativca, kapetan ekipe, vratar Nediljko Labrović, razdraganom redatelju uručio je dres s njegovim prezimenom i brojem pedeset osam.

„Ovo je još jedna senzacija zimskog prijelaznog roka“, šalio se Mirković. „Vidimo se već u nedjelju, na stadionu u Gorici.“

Igrači su ostali disciplinirani u svojim sportskim obavezama, pa su odlazak u kino podredili predstojećem treningu, uz najavu trenera Željka Sopića da će iskoristiti prvi slobodan dan za film.

U trileru „Slatka Simona“, glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom. 

Nastao u produkciji Ivana Maloče i Interfilma, film su financijski poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT).  

„Slatka Simona“ je od danas u distribuciji u hrvatskim kinima i multipleksima, a u Rijeci se može pogledati u Art-kinu Croatia i multipleksu CineStar Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari