EVO ŠTO KAŽU

Video | U četvrtak Rijeka – Lille (20.15); Željko Sopić: Siguran sam da će protiv Lillea istrčati 11 lavova

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.15 sati) dočekuju Lille u uzvratnoj utakmici playoffa Konferencijske lige.

Francuski sastav u Rijeku stiže bez s prednošću 2:1 iz prvog susreta, a bijeli na svom terenu tražit će plasman u skupine europskog natjecanja peti put u posljednjih deset godina.

– Prije svega imamo aktivan rezultat, nažalost više nema pravila da gol u gostima vrijedi duplo. Moramo pobijediti s dva razlike za prolazak, to je jednostavno na papiru. Problem je što na drugoj strani stoji Lille, bez obzira što je zadnju utakmicu u prvenstvu izgubio 1:4. Svjestan sam situacije, ali siguran sam da će istrčati 11 lavova i dati sve od sebe da uđemo u skupinu Konferencijsku ligu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

– Dat ćemo maksimum, imamo aktivan rezultat, veselimo se utakmici. Četvrtak je nova prilika i novo dokazivanje, rekao je Veldin Hodža.

U videu pogledajte konferenciju za medije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari