UTAKMICA U PETAK

Video | U petak Lokomotiva – Rijeka (18); Sopić: O Lokomotivi mogu govoriti samo u superlativima

Nogometaši Rijeke u petak gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) u utakmici 14. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka susret u Kranjčevićevoj dočekuje na prvom mjestu prvenstvene ljestvice, te uoči derbija s Dinamom koji je na rasporedu 12. studenog.

– Očekuje nas jako zahtjevna utakmica, jedan stadion i klub za kojeg me vežu jako lijepe uspomene. U Lokomotivi sam završio igračku karijeru i počeo trenersku. S druge strane to je stadiona NK Zagreb, kluba koji mi je i dalje u srcu koji nažalost igra u nižem rangu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke, u najavi utakmice.

– O Lokomotivi mogu govoriti samo u superlativima, trener Čabraja ima kontinuitet gdje momčad iz godine u godinu, bez obzira na odlaske igrača, uvijek budu dobri i dođu u vrh hrvatskog nogometa. Mladi su, potentni i imaju odličnu tranziciju, te s puno igrača dolaze u završnicu, ustvrdio je Željko Sopić.

Konferenciju za medije uoči Lokomotive pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari