I FORMALNO NAKON NEFORMALNOG: HNK RIJEKA predstavio igrača koji se već predstavio dvama golovima za Bijele

Ante Kulušić: Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke

U ponedjeljak u prostorijama press centra u kampu, Hrvatski nogometni klub Rijeka predstavio je Antu Kulušića, šibenskog stopera koji je u petak potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću produljenja na dvije godine.

– Sretan sam i zadovoljan što sam napokon došao u Rijeku. Dugo smo bili u kontaktu, sada se pokazalo kao pravo vrijeme za dolazak, rekao je Ante Kulušić koji se i prije službenog predstavljanja na najbolji mogući način prezentirao riječkoj publici postigavši u subotu dva pogotka u pobjedi Rijeke protiv Domžala (3:2).

– Zabio sam dva gola i zaradio ovacije publike. Puno mi to znači. U Rijeku me privukao sportski rezultat. Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke, ustvrdio je Kulušić koji je posljednju prvenstvenu utakmicu protiv Rijeke u dresu Šibenika odigrao 5. listopada 2008. na Kantridi.

Novom igraču dobrodošlicu je zaželio i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– S Antom smo već ranije razgovarali, ali bio je igrač jakih turskih klubova i bilo ga je teško dovesti. Zadovoljni smo što smo ga doveli, znamo koliko je utakmica odigrao u jakoj ligi kao što je Turska. Želim mu dobrodošlicu i da ostvari sve želje u dresu Rijeke, rekao je Ivan Mance.

U videu pogledajte predstavljanje Ante Kulušića

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari