POJAČANJE ZA „BIJELI“ NAPAD: U Rijeku se vraća stari dobri Roman Bezjak!?

Roman Bezjak u naletu na Zagrebov gol (Foto: HNK Rijeka)

Ono o čemu se posljednjih dana govorilo kao o izglednoj mogućnosti, danas je – čini se – potvrđeno odlukom trenera Darmstadta

Slovenski napadač koji je u HNK Rijeci već ostavio neizbrisiv trag, vraća se „Bijelom jatu“, na posudbu iz svog sadašnjeg kluba – Darmstadta. Posudba bi trebala trajati do ljeta!

Ono o čemu se posljednjih dana govorilo kao o izglednoj mogućnosti, danas je – čini se – potvrđeno odlukom trenera Darmstadta Torstena Fringsa koji je na službenim internetskim stranicama kluba objavio svoje slaganje s privremenim Bezjakovim odlaskom.

Trener “Darmstadta” Torsten Frings je naime na internet stranicama Kickera poručio je, prenio je NL, sljedeće: „U ovom trenutku ispred Romana je puno napadača i stoga je za njega najbolje da u svojoj staroj sredini pokuša povratiti samopouzdanje kako bi na ljeto krenuo u pripreme s iste startne pozicije kao i drugi napadači.“.

U sada već izvjesnom scenariju Bezjakova povratka u Rijeku dobra je stvar što mu uigravanje s postojećim kadrom Bijelih gotovo da uopće i ne treba, a igrač njegova iskustva i golgeterskih sposobnosti odlično će doći treneru Matjažu Keku za rotaciju napadača odnosno smjenjivanje Gavranovića, Gorgona, Andrijaševića… u glavnim napadačkim ulogama u slučajevima kada je netko od njih ozlijeđen – a takve situacije su, nažalost, i zbog stanja hrvatskih nogometnih travnjaka uvijek moguće.

Loša je stvar što je dokraja nejasno Bezjakovo zdravstveno stanje – o tome s raznih strana stižu proturječne informacije, a jedna od njih kazuje i da se Bezjak i nije mogao ustaliti u kadru Darmstadta i zbog toga što je često bio ozlijeđen.

https://www.youtube.com/watch?v=KDKqv8y-fSE

No pod paskom Rijekine liječničke službe svaki ozlijeđeni igrač dočekao je potpunu rehabilitaciju, pa u slučaju nekakvih Romanovih zdravstvenih problema vjerujemo da je sve brzo i lako rješivo.

Nije došao Jelavić, ali ako dođe Bezjak možemo mu samo poručiti: „Dobrodošao Roman natrag, i samo nastavi tamo gdje si stao!“.

Bezjak je, naime, u trenutku odlaska u Njemačku bio vodeći strijelac HNL-a. Nema razloga da se po povratku u bijelo jato na tu poziciju ne vrati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari