INTERVJU S JUNIORIMA

Juniori Rijeke Marko Putnik i Veldin Hodža: ‘Strast, volja i uživanje u onome što radimo nas gura dalje’

Foto: NK Rijeka

Juniorska predstavljanja nastavljamo s dvojcem koji je rado sjeo ispred naše kamere: kapetan juniora HNK Rijeka u kojeg se polažu velike nade, Marko Putnik i njegov kolega, nedavni “Rijekin” debitant – Veldin Hodža koji je u Vinkovcima zabio i svoj prvi seniorski gol u karijeri.

 

S plavo – bijelih tribina tako smo čuli kako ovi dečki razmišljaju i koliko su predani profesiji kojom su se odlučili baviti u životu. Kako je izgledao njihov nogometni put, kako se nose s uspjesima i porazima, koliko su motivirani i što im znači nogometna igra, a možda ponajviše – što su u Školi nogometa HNK Rijeka naučili za cijeli život otkrijte u intervjuu koji će vam, osim ovih poslastica, otkriti i koliko su ovi dečki pritom kvalitetni kao ljudi.

Mi bismo ih ocijenili čistom peticom i to ne samo zato što su “naši”, već jer bolja budućnost i može doći samo preko odličnih u svakom smislu, a Marko i Veldin sigurno spadaju među takve. Među odlične.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari