AKCIJA NAVIJAČA

‘HOĆEMO POBJEDU’ Armada Grobnik izvjesila transparente podrške bijelima uoči derbija Rijeka – Dinamo

Armada Grobnik dala si je truda da dodatno podigne atmosferu uču utakmice u nedjelju na Rujevici

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 15. kola SuperSport HNL-a.

Ulaznice za ovu utakmicu rasprodane su još u ponedjeljak, a kakva će sjajna atmosfera vladati na stadionu možemo samo zamisliti. U Rijeci i okolici danima vlada atmosfera iščekivanja derbija koji bi, u slučaju pobjede bijelih, nogometaše Rijeke mogao vratiti na sam vrh ljestvice Supersport HNL-a.

Navijači Rijeke s posebnim zadovoljstvom čekaju priliku da ‘pozdrave’ bivšeg trenera Rijeke Sergeja Jakirovića koji je u valjda najčudnijim okolnostima otkad je HNL-a prije nekoliko mjeseci naprasno napustio klupu Rijeke i preselio na onu nedjeljnog rivala bijelih – Dinama.

Stoga su se najvjerniji navijači Rijeke odnosno članovi Armade potrudili da u posljednjih nekoliko dana dodatno animiraju navijački puk transparentima kojima traže samo dvije stvari – pobjedu Rijeke i ‘srdačnu dobrodošlicu’ treneru Dinama!

Transparente su večeras na grobničkom području postavili i pripadnici Armade Grobnik, pogledajte ih u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari