ODMAH MU STIGAO ODGOVOR!

HRT-ov komentator se ispričao zbog svojih riječi o Vatrenom u prijenosu uživo: “Nisam znao da ću ispasti takav”

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

On je u prijenosu uživo, naime, rekao da je Joško Gvardiol nekoliko grešaka napravio zbog svog neiskustva

Hrvatska nogometna reprezentacija sprema se za nastup u osmini finala Europskog prvenstva. Naš protivnik će biti Španjolska, a atmosfera je, nakon pobjede protiv Škotske, u hrvatskom stožeru odlična.

Uoči te utakmice sa Škotskom Hrvatska je bila na rubu ispadanja i sasvim je normalna bila reakcija medija i javnosti koji su kritizirali srebrnu momčad sa proteklog svjetskog prvenstva. Tim je kritikama, pa i svojim vlastitim, doskočio komentator HRT-a Viki Ivanović koji je imao zanimljivu objavu na svom Instagramu, donosi Net.hr.

‘Uvijek sam brijao na pozitivu’

On je u prijenosu uživo, naime, rekao da je Joško Gvardiol nekoliko grešaka napravio zbog svog neiskustva. Mnogi su ga navijači zbog toga prozvali, a on je onda napisao:

“Zaista nisam očekivao da ću ispasti ovakav kritičar… Uvijek sam brijao na pozitivu, no ovaj put su neke moje riječi pogodile u krivu metu. Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača jer nikako ne smijemo zaboraviti koliko sreće su nam ti dečki donijeli (i još uvijek donose).”

“Idemo sad gruntati kako se pripremiti za osminu finala kako bismo Španjolcima osigurali jednosmjernu kartu iz Kopenhagena za Madrid!”, napisao je Ivanović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viki Ivanovic (@ivanovicviki)

Mladi Joško Gvardiol poslao je i svoj odgovor Ivanoviću putem Instagrama.

“Zajedno smo jači…🤜🏼🤛🏼🇭🇷”, napisao je Gvardiol, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari