TURNIR U OSLU

Hrvatska rukometna reprezentacija ovog tjedna igra tri utakmice, evo svih detalja

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Turnir u Oslu igra se u tjednu kada će većina reprezentacija igrati doigravanje za Svjetsko prvenstvo 2025. koje će uz Hrvatsku organizirati Norvešku i Danska, piše Net.hr.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju od 9. do 12. svibnja očekuje nastup na Gjensidige kupu u Oslu gdje će snage odmjeriti protiv domaćina Norveške, Argentine i Danske.

Prvi nastup izabranici Dagura Sigurdssona imaju u četvrtak 9. godine protiv domaćina Norveške u 19.15 sati. Dan nakon toga je predah, a zatim 11. svibnja slijedi nastup protiv Argentine u 13.45 sati. I konačno posljednjeg dana turnira našu reprezentaciju čeka susret protiv Danske u 14.15 sati.

Prijenosi utakmica

Sve tri utakmice moći ćete gledati na RTL televiziji te platformi Voyo. Utakmica protiv Norveške ide na RTL 2, dok preostale dvije utakmice idu na glavnom kanalu RTL-u.

Turnir u tjednu doigravanja za Svjetsko prvenstvo 2025.

Turnir u Oslu igra se u tjednu kada će većina reprezentacija igrati doigravanje za Svjetsko prvenstvo 2025. koje će uz Hrvatsku organizirati Norvešku i Danska. Posljednji sudionik turnira Argentina već je ranije osigurala nastup na SP-u.

Popis hrvatskih reprezentativaca za turnir u Oslu

Vratari – Matej Mandić (Zagreb), Dominik Kuzmanović (Nexe), Filip Ivić (Chambery)

Krila – Marin Jelenić (Pick Szeged), David Mandić (Melsungen), Mario Šoštarić (Pick szeged), Fran Mileta (Vinnhorst)

Lijevi vanjski – Marko Mamić (Leipzig), Zvonimir Srna (Zagreb), Domagoj Duvnjak (Kiel), Tin Lučin (Wisla)

Srednji vanjski – Luka Cindrić (Dinamo), Filip Vistorop (Balingen), Ivano Pavlović (Izviđač)

Desni vanjski – Ivan Martinović (Melsungen), Luka Lovre Klarica (Zagreb), Mateo Maraš (Tatabanya)

Pivoti – Veron Načinović (Montpellier); Marin šipić (Luzern), Nikola Grahovac (Balingen), Ilija Brozović (Hannover) piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari