HRVATSKA SPREMNA ZA PORTUGAL: Kockice su već u Lensu, Vatreni u sastavu iz prve dvije utakmice

Na posljednjem treningu radili su i Modrić i Mandžukić. Čini se kako se izbornik Čačić odlučio vratiti starom sastavu, onom koji je istrčao protiv Turske i Češke

Kockice su već u Lensu – sljedećoj postaji jurećeg vlaka zvanog Hrvatska.

Jedan od hrvatskih navijača ondje ima zaista posebnu priču.

“Samo bi želio reć ženi da sam joj rekao da idem po duhan i završio sam ovdje, htio bi joj se izvinit!”

Na posljednjem treningu radili su i Modrić i Mandžukić. Čini se kako se izbornik Čačić odlučio vratiti starom sastavu, onom koji je istrčao protiv Turske i Češke. Dvostruki strijelac za Portugal Nani najavio je pobjedu, a izbornik najvljuje Ronaldo show.

“Siguran sam da mu samopouzdanje raste. On je odlučan igrač i njegova odlučnost i snaga rast će uoči utakmice s Hrvatskom”, smatra portugalski izbornik Fernando Santos.

Ne divi se samo Europa Hrvatskoj. Nakon što je francuski L’Equipe Hrvatsku proglasio najboljom momčadi turnira, Čačića najboljim trenerom, a Perišića najboljim igračem, oglasio se i Diego Armando Maradona.

“Ova momčad nema onaj žar iz 1998., ali vrlo je visoko taktički disciplinirana, ima visoku razinu momčadske igre i odlučnosti. Iskustvo mi govori da su to velike i važne stvari uoči nokaut faze”, rekao je Maradona.

No najvažnije, u ovom trenutku čini se kako Portugal nema ključnu stvar za uspjeh.

Ton, Tomislav Šokota, bivši nogometaš Benfice:

“To je jedan skup individualaca koji igraju po najboljim svjetskim klubovima, ali oni nemaju ekipu. No opet bojim se tog Ronalda, on može riješiti utakmicu svake sekunde”, prokomentirao je bivši nogometaš Benfice Tomo Šokota.

Da, analitičari se smiju bojati Cristiana, a igrači ne. Stoga nam je bilo drago čuti Danijela Subašića kako na jučerašnjoj novinskoj konferenciji nije htio ni čuti za njega.

Stadion Bolar Delelis u Lensu, onaj je na kojem su brončani 98′ – pobijedili Jamajku, sada je vrijeme da prvi put padne i Portugal.
Antonio Vuksanović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari