ODLUKA DONESENA

Hrvatski rukometni savez odgodio sva natjecanja do 15. travnja

Hrvatski rukometni savez priopćio je kako je donio odluku o odgodi nastavka natjecanja minimalno do 15. travnja…

Natjecanja rukometaša i rukometašica trebala su krenuti 1. travnja, međutim situacija je i dalje vrlo loša, na snazi je niz restrikcija i donesen je zaključak o produženju pauze, kako piše Sportnet

“Temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza (HRS), kojim Predsjednik ima pravo samostalno donositi odluke iz djelokruga rada Upravnog odbora HRS-a koje su od interesa za hrvatski rukomet, a imajući u vidu trenutačnu nemogućnost sazivanja Upravnog odbora zbog novonastale situacije s korona virusom, a slijedeći izrečenu odluku o obustavi svih natjecanja do 01. travnja 2020. godine koja je donijeta 12. ožujka 2020., Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac je donio odluku o obustavi svih natjecanja u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije trebali biti domaćini do srijede, 15. travnja 2020. godine”, priopćio je Hrvatski rukometni savez.

Čak se i 15. travanj čini kao vrlo optimističan te je vrlo realno za očekivati novo produljenje suspenzije natjecanja.

Sportnet.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari