HUMANITARNA AKCIJA IDE DALJE “Koga briga… za Matea”; HNK Rijeka i navijače!

HNK Rijeka i vjerni navijači pridružili su se u nedjelju uoči utakmice protiv Osijeka akciji “Koga briga… za Matea”.

Mateo Miletić, član Plivačkog kluba osoba s invaliditetom “Forca”, otputovat će u Njemačku 13. rujna na dvije operacije kralježnice. Iako je novac za operaciju osiguran, potrebno je bilo skupiti dovoljan iznos da bi s Mateom na put mogla otputovati i njegova majka.

Uoči utakmice igrači Rijeke i Osijeka na travnjak su istrčali u majicama “Koga briga… za Matea”, a mladi nogometaši podignuli su transparent istog sadržaja. Akciji su se pridružili i navijači, a Armada je podršku dala i transparentom “Koga briga… za Matea” – “Armadu briga”.

Ivan Močinić uoči utakmice protiv Osijeka uručio je Mateu majicu s potpisima nogometaša Rijeke, a riječki nogometaši skupili su određen iznos za pomoć humanitarnoj akciji kojoj su se pridružili i mnogi drugi kupivši prigodnu majicu.

U subotu je održan plivački maraton i koncert na Kantridi, a u nedjelju su se akciji priključili i navijači i HNK Rijeka. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari