VOĐENE TURE

I ovog vikenda stručno vodstvo na izložbi ”Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U subotu i nedjelju, 20. i 21. veljače 2021. g., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati, ponovno se organiziraju vođene ture izložbom nogometnih memorabilija „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koje je postavljena u Exportu na Delti.

Memorabilije, kao što su dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte, fotografije, novinski članci te audio-vizualne snimke i projekcije pojedinih utakmica, vezane su uz NK Rijeku, a dio su privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića.

S obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu voditelja tura Mišela Budimilića budimilicmisel@gmail.com.

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati. Svaki peti posjetitelj izložbe dobiva i poklon iznenađenja, u suradnji s Foto Kurtijem. Ova akcija traje do isteka zaliha.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Izložba je u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture postavljena do 15. ožujka 2021.g..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views