PREKO 500 MLADIH SPORTAŠA

Idućeg vikenda na Kozali 32. memorijalni rukometni turnir ‘Zvonimir Škerl’

U dva dana turnira, parketom dvorane na Kozali trčat će preko 500 mladih rukometaša i rukometašica

Idućeg vikenda u dvorani “Dinko Lukarić” na Kozali održat će se 32. izdanje rukometnog memorijala “Zvonimir Škerl” u čast i sjećanje na tragično preminulog kapetana MRK Kozale koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine.

U dva dana vikenda, parketom kozalske dvorane trčati će preko 500 mladih rukometaša i rukometašica u pet kategorija. Subota je rezervirana za one najmlađe u kategoriji mini rukometa, dok će u nedjelju snage odmjeriti rukometaši do 15 godina.

Vrijedni organizatori iz MRK Kozale su istaknuli kako su izrazito ponosni na to da već 32 godine mogu održavati ovu tradiciju rukometnog okupljanja na početku svake nove godine. I to u čast i sjećanje sna vojeg kapetana koji je podnio najveću moguću žrtvu za svoju domovinu, uz okupljanje velikog broja mladih rukometaša pod krov dvorane “Dinko Lukarić”.

Natjecanje počinje u subotu u 10 sati a trajat će do 17 sati za kada je predviđena dodjela nagrada. U nedjelju će momčadi također krenuti s natjecanjem u 10 sati, a završetak te dodjela nagrada će se održati nešto iza 17.30 sati.

Organizaciju turnira, uz rukometaše Kozale, potpisuje i Udruga branitelja 128. brigade Sv.Vid te Mjesni odbor Brašćine-Pulac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari