Igor Bišćan napušta klupu HNK Rijeke, Damir Mišković već ima novo rješenje?

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Stigla je i službena potvrda onoga o čemu se govorilo uoči utakmice u Puli – Igor Bišćan napušta klupu Rijeke

Riječ je o  jednostranoj odluci mladog trenera (ostavka!) koji je Rijeku vodio u 34 utakmice i u svibnju osvojio Kup Hrvatske. Bišćana se povezuje s mladom, U-21 reprezentacijom Hrvatske koju bi trebao preuzeti nakon nedavne ostavke Nenada Gračana, dok bi upravo Gračan, prema nekim izvorima, trebao zamijeniti Bišćana na klupi Rijeke.

No prema nekim izvorima bliskih klubu, Damir Mišković ima spremno i jedno drugačije rješenje, mladog slovenskog trenera Simona Rožmana (36) koji je u karijeri vodio Celje i Domžale.

Bilo kako bilo, igrači Rijeke kao da su i zbog ove vijesti odigrali danas jednu pravu utakmicu, i sigurno pobijedili Istru u Puli.

Ma kako to tko protumačio…

(FOTO) BRAVO RIJEKA! Visokom pobjedom u Puli Bijeli se priključili vrhu Prve HNL!

“Hvala svima koji su vjerovali u nas. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću na povjerenju. Hvala suradnicima i igračima, želim klubu svu sreću i da dovedu nekog kome je stalo do kluba koliko je i meni bilo stalo”, izjavio je Bišćan nakon utakmice.

(VIDEO) Igor Bišćan: Čovjek se u jednom trenutku zasiti nekih stvari 

S Igorom Bišćanom odlazi i njegov stručni stožer, a kako je Bišćan istaknuo na konferenciji za medije nakon utakmice u Puli, nakon što se zahvalio igračima, Upravi kluba i svim suradnicima, jedan od razloga njegova odlaska jesu i “nemogući uvjeti” u kojima je radio u nekim trenucima, misleći tu na nikada dokraja riješen odnos s navijačima, odnosno Armadom, koja je u jednome trenutku prihvatila Bišćanovu ruku pomirenja, ali nije i onu jednoga od njegovih pomoćnika, Renata Pilipovića što je mjesecima kamen smutnje u atmosferi oko kluba.

Nakon Bišćanova odlaska mnogi će s podozrenjem pratiti i sastavljanje novoga stručnog stožera koji će pratiti momčad, upravo iz rečenih razloga.

Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. godine nakon što je klupu riječkog prvoligaša napustio Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom.

Bišćan je također ostavio dubok trag u kratko vrijeme, osvojivši drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske i na kraju u finalu Kupa Hrvatske svladao favorizirani Dinamo i donio novi trofej u Rijeku.

Igor Bišćan na klupi Rijeke je u 43 utakmice upisao 26 pobjeda, osam remija i devet poraza.

Iz HNK Rijeka Igora Bišćana ispratili su riječima: “HNK Rijeka Igoru Bišćanu želi puno sreće u nastavku karijere.”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari