DOBRO RASPOLOŽENJE

Igrači Rijeke uoči nedjeljnog derbija prezalogajili u El Riju, na Korzu dijelili lopte i dresove

Lijep je to čin zahvale navijačima koji su pokupovali sve ulaznice za nedjeljni derbi s Dinamom – čak šest dana prije utakmice!

Nogometaši Rijeke u nedjelju na Rujevici od 19 sati igraju s Dinamom. To je izuzetno važna utakmica za obje momčadi a posebno za Rijeku koja se eventualnom pobjedom može vratiti na prvo mjesto ljestvice Supersport HNL-a.

Stadion HNK Rijeka rasprodan je za tu utakmicu čak šest dana unaprijed, a kako bi se barem malo odužili navijačima gotovo cijela momčad bijelih danas je stigla na Korzo gdje su se igrači družili s prolaznicima i dijelili im lopte i dresove.

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Prije toga, okrijepili su se u popularnom Live & Kitchen Baru El Rio gdje su ih poslužili probranim delicijama kako bi igrači prikupili i dodatnu energiju za predstojeće izazove na travnjaku.

U kontaktima s igračima primijetili smo njihovu opuštenost ali i veliku količinu samopouzdanja i vjere u pobjedu u nedjeljnoj utakmici.

Neka tako i bude!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari