INVAZIJA ARMADE NA MAKSIMIR Ulaznice za „jug“ rasprodane, pokušajte „ubosti“ još neku za „zapad“!

Foto: Bruno Vignjević

Ulaznice za utakmicu Dinamo-Rijeka (subota, 19 sati) dostupne su i preko interneta

Nakon što je u ponovno rekordnom roku jučer rasprodan kontigent od 5000 ulaznica za posljednju utakmicu MaxTv Prve lige ove sezone, Dinamo-Rijeka koja se igra u subotu 27. svibnja (OVDJE), jasno je da je i ta količina ulaznica koje im je domaćin stavio na raspolaganje nedostatna za sve navijače Rijeke koji žele na tu povijesnu utakmicu. Dva sata prije otvaranja blagajni jučer na Rujevici, unatoč kiši, stvorio se dug red navijača koji se nije smanjivao tijekom dana. U koloni je stajalo više od 500-tinjak ljudi.

No simpatizeri Rijeke koji žele prisustvovati posvijesnom podizanju trofeja usred maksimirske šume neka se sada pokušaju domoći neke od ulaznica za tribinu „zapad dolje“ koju su iz Dinama stavili na raspolaganje Armadi pa je to sada također „ciljano“ boravište riječkih navijača.

Preporuka je da se krene s kupovinom ulaznica za Tribinu zapad dolje (4), pa (3), itd. Ovo nije dio kontingenta od 5.000 ulaznica koje je HNK Rijeka dobila za derbi, a do tih ulaznica možete i putem interneta ako kliknete sljedeću poveznicu

https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

(počnite od zapadne donje tribine) gdje mozete bez problema kupiti ulaznice.

Sada je jasno da će dolazak Armade i svih simpatizera riječke momčadi na Maksimir u subotu biti najveća gostujuća invazija otkako se igra HNL.

Podsjetimo, za sve one koji ipak ne mogu put Zagreba, u subotu je na riječkom Korzu organizirano praćenje utakmice i svečani doček igrača HNK Rijeke – prvaka Hrvatske! (OVDJE)

U prodaji i ulaznice za finale Kupa

Nogometaši Rijeke u srijedu (Gradski stadion u Varaždinu, 31. svibnja) igraju utakmicu finale Kupa Hrvatske protiv Dinama (20.15 sati).

Ulaznice za finale Kupa Hrvatske moći će se kupiti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka u četvrtak i petak od 11 do 19 sati, te subotu od 11 do 15 sati.

Rijeka je za finale dobila 1042 ulaznice za jug, te 726 ulaznica za sektor na zapadnoj tribini stadiona u Varaždinu. Cijena ulaznice za jug iznosi 60 kuna, a za zapad će koštati 140 kuna. Veći dio ulaznica za južnu tribinu bit će namijenjen za članove Kluba navijača Armada, dok će manji dio biti pušten u prodaju.

Na stadion neće biti moguće unijeti kišobrane, boce, upaljače i druge predmete kojima se može netko ozlijediti. Ulaznice se neće moći kupiti na dan utakmice u Varaždinu i neće se prodavati putem weba.

Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice uz ime i prezime, te datum rođenja za osobe za koje kupuje.

Preduvjet za kupovanje ulaznice je ime i prezime, te datum rođenja budući da će se na ulazu u stadion u Varaždinu provjeravati ispravnost podataka.

Parking za navijače Rijeke osiguran je u Ulici Grada Verone 3 kod outleta Calzedonia. Zona oko stadiona bit će zatvorena za sav promet od 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari