VATRENO SRCE

Ivan Perišić se oglasio o dirljivom susretu Neymara i njegovog sina: Evo što je napisao

Foto: Pixsell.hr/Profimedia.hr/ Danas.hr

Zvijezda južnoameričke momčadi je nakon poraza uplakana stajala na terenu, a tad joj je prišao dječak u dresu Hrvatske. Neymar ga je zagrlio, a mediji pišu da ga je dječak htio utješiti. Ispostavilo se da je riječ o Perišićevom sinu Leu

Vatreni su na senzacionalan način ušli u polufinale Svjetskog prvenstva. Iako je s druge strane stajao prvi favorit prvenstva i najbolje plasirana selekcija po FIFA rankingu, Hrvati su našli način da Neymara i Brazilce pošalju kući.

Zvijezda južnoameričke momčadi je nakon poraza uplakana stajala na terenu, a tad joj je prišao dječak u dresu Hrvatske. Neymar ga je zagrlio, a mediji pišu da ga je dječak htio utješiti. Ispostavilo se da je riječ o Perišićevom sinu Leu, prenosi RTL Danas.hr

Par dana nakon ovog dirljivog trenutka oglasio se i Ivan Perišić. Vatreno krilo na svom je Instagram profilu zahvalilo Neymaru dodavši kako je dječaku taj susret mnogo značio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari