NEOBUZDANO SLAVLJE

Video | Slavlja nam nikad dosta! Evo snimke radosnih Riječanki i Riječana iz jednog lokala nakon pobjede Vatrenih nad Brazilom

Hrvatska je pobijedila Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru i plasirala se u polufinale. Rasplet je to koji je malo tko očekivao, s obzirom da je Brazil bio veliki favorit. Slavlje navijača je time bilo još razuzdanije! Pogledajte video

Nakon što u 90 minuta nismo vidjeli pogotke, otišlo se u produžetke a tamo su Brazilci poveli preko Neymara u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. I kada se činilo da je to to, Vlašić je pronašao Oršića koji se sjurio po lijevoj strani i sjajno pronašao Bruna Petkovića koji je zabio za 1:1.

O pobjedniku su tako odlučivali jedanaesterci, a tamo su sva četvorica hrvatskih izvođača bili precizni dok je Dominik Livaković obranio jedan jedanaesterac Rodrygu a Marquinhos još pogodio vratnicu.

Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine u utorak 13. prosinca od 20 sati.

S obzirom da je u Rijeci i okolici u petak cijeloga dana dan padala kiša, gledanje utakmice preselilo se u kafiće u kojima je slavlje, nakon prolaza Vatrenih, bilo neobuzdano, javlja Kanal Ri.

Pogledajte video!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari