SVI NA RUJEVICU!

Iz HNK Rijeke pozivaju navijače na utakmicu s Hibernianom: “Navijajmo!”

Foto: Riportal

“Iako je pandemija koronavirusa promijenila našu svakodnevnu rutinu, svjesni smo da HNK Rijeka u četvrtak ima još jednu veliku priliku napraviti novi korak prema Konferencijskoj ligi i usprkos novim procedurama za svakoga od nas – pozivamo vas na navijanje, pozivamo vas na tribine!”, poručuju danas s Rujevice

“Momčad “Hiberniana” sigurno je uglancala svoje kopačke jer i njima, baš kao i nogometašima “Rijeke” u odličnom zaletu, ova utakmica znači, nezahvalno je reći sve, ali barem sve ono što dečki žele zaokružiti nakon Edinburgha prošloga četvrtka.

Momčad “Rijeke” osjetila je protivnika, dobro je parirala, riječki nogometaši pokazali su da mogu i da znaju te se ovih dana za “svoj” teren i “svoje” ljude na tribinama spremaju s posebnim nabojem i posebnim žarom.

S druge strane, pred navijačima su određene nove obaveze, nužna COVID potvrda za ulaz na stadion. Svjesni smo da dolazak na utakmicu iziskuje jedan novi angažman, odlazak na utakmicu ove sezone izgleda potpuno drugačije.

No, svjesna je ova generacija nogometaša “Rijeke” da su to dodatna vrijedna odricanja od vlastitog slobodnog vremena, od nekoliko kavi ili piva s prijateljima, odricanja uopće od spontanosti koja je pratila nogomet do prije dvije godine, ali tim više su za sve Riječanke i Riječane motivirani zapeti u četvrtak i one uglancane kopačke svojih protivnika nadigravati do pobjede i prolaza u daljnje natjecanje.

VIDEO DANA:

Svaka podrška na putu za Europu bit će njihov dodatni motiv, gorivo za trčanje, za brza dodavanja i za neke nove sjajne akcije koje ćemo pregledavati danima nakon. Zbog toga vas pozivamo da navijate!

Navijajte iz svojih domova, navijajte putem naših društvenih mreža, izrazite svoju podršku momčadi svojim porukama, video porukama, nošenjem dresova i drugih rekvizita voljenoga kluba ovih dana, a ako ste u mogućnosti, u okviru pravila kojih se moramo svi pridržavati – dođite i na tribine, navijajte i za one koji tamo neće biti te zajedno s nogometašima “Rijeke” pokažimo što Rijeka zaista može!

Jer bili smo, jesmo i ostanimo svi zajedno, gdje god u četvrtak bili – Rijeka!”, poručuju iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari