PRVA HNL

Iz HNK Rijeke uoči derbija s Osijekom navijačima uputili apel: “Molimo i pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje”

U srijedu derbi prvenstva igraju prvoplasirana Rijeka i drugoplasirani Osijek (Stadion HNK Rijeke na Rujevici, 17.30)

Nakon što su posljednju utakmicu na Rujevici protiv Hrvatskog dragovoljca uslijed kazne Disciplinske komisije HNS-a bijeli morali odigrati pred praznim tribinama, oči utakmice s Osijekom iz HNK Rijeke navijačima su uputili apel kojeg prenosimo u cijelosti.

“Rijeka – Osijek: obavijest za navijače

Nakon odrađene kazne i odigrane utakmice s NK Hrvatski dragovoljac bez nazočnosti gledatelja na našem stadionu slijedi utakmica protiv našeg sportskog rivala NK Osijek i što je najvažnije povratak naših vjernih navijača na tribine, a samim time i toliko potrebne podrške za naš klub u borbi za vrh tablice.

Ulazi na stadion se otvaraju u 16 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 14 sati, a na istočnim blagajnama od 15:30 sati.

S obzirom da su zbog događaja na utakmici protiv Hajduka rigorozno kažnjeni neodgovorni pojedinci, a isto tako i svi naši vjerni navijači, kao i naš klub, molimo i pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje, te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja stadiona za gledatelje.

Vjerujemo u naše vjerne navijače sa željom da se utakmica, kao i nebrojeno puta do sada odigra u pozitivnom ozračju i korektnom navijanju. Pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju te svojim gromoglasnim navijanjem vodite naše igrače do nove pobjede i potvrde prvog mjesta na tablici jer „Rijeka je najbolje od svega“., priopćili su iz HNK Rijeka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari