IZNENADNI ODLAZAK

Jakirović s Kvarnera u Maksimir, u Rijeci ogorčenje: “Izdaja”, složna je većina navijača i pristalica bijelih

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Navijači Rijeke s velikim ogorčenjem dočekali su vijest o iznenadnom odlasku trenera Sergeja Jakirovića s klupe Rijeke na onu Dinama

Sve ovo događa se nakon sjajnog ulaska bijelih u sezonu i nakon pet uzastopnih pobjeda Rijeke u svim natjecanjima.

Jakirović je još jutros vodio trening nogometaša Rijeke, javio se u kultnu emisiju Radio Rijeke ‘Pod stijenama Kantride’ da bi ‘kao grom iz vedra neba’ danas rano poslijepodne odjeknula ova vijest – i to najprije iz redova ‘modrih’.

I sve to u najgori trenutak po HNK Rijeku, uoči važnog europskog ispita – Rijeku već u četvrtak očekuje utakmica u Lilleu protiv istoimenog domaćina, u okviru play-offa Konferencijske lige!

Ispod objave o odlasku Jakirovića iz Rijeke na službenom Facebook profilu Riportala već se nižu deseci komentara navijača Rijeke koji nimalo ne štede sada već bivšeg trenera bijelih zbog njegove “izdaje”.

“Izdajico”, “Pare pare pare”, “Bu..lo”, ne štede bivšeg trenera Rijeke neki navijači dok mu nekolicina njih ipak odaje priznanje što je u prošloj, proljetnoj polusezoni doslovce spasio Rijeku i izvukao ju iz rezultatskog ponora.

“Mogao je barem odraditi dvije utakmice s Lilleom pa onda u reprezentativnoj pauzi otići”, jedan je od trezvenijih komentara na Riportalovu facebook profilu.

S nestrpljenjem iščekujemo objašnjenje s Rujevice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari