HNK RIJEKA

Video | JASNO I GLASNO Sergej Jakirović: Ja sam trener Rijeke! Čeka nas puno izazova u novoj sezoni

Sergej Jakirović, trener Rijeke, očitovao se o medijskim natpisima koji su ga isticali kao jednog od glavnih kandidata za preuzimanje pozicije izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Kao prvo želim naglasiti da sam trener Rijeke i to je najbitnija stvar u cijeloj priči. Pripremamo se za novu sezonu, čeka nas puno izazova i na to smo isključivo trenutno koncentrirani, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke za klupske web stranice.

Sergej Jakirović s Rijekom se priprema u Kranjskoj gori, a za njega je ‘opasno zapeo’ NSBiH, međutim Rijeka je potvrdila da će ih bosanskohercegovački strateg voditi i iduće sezone.

“Meni je u Rijeci dobro, radimo dobar posao”, rekao je Jakirović na početku razgovora za RTL.

tkrio je Jakirović i dojmove s priprema: “Jedino čime nisam zadovoljan je realizacija, u par prilika smo morali to mirnije i koncentriranije završavati da budemo opasni po gol, da probamo zabiti pogodak”. Riječanima su se pridružili i U21 reprezentativci, a što su oni imali za reći pogledajte u video prilogu.

“Ja sam uvijek dostupan medijima i tu su neke moje izjave možda pomalo izvučene iz konteksta jer vidim da se dosta piše o tome. Izjavio sam ono što sam i prije nekoliko godina govorio i kao što ću uvijek reći, izbornički posao je nešto što je čast za svakog trenera da se spominje u tom kontekstu. Isto tako i ovoga puta sam u medijima istaknuo da sam u Rijeci zadovoljan, da se ovdje dobro osjećam i nastavljamo zacrtanim putem. S obzirom na razne natpise želio sam se javno očitovati i reći da na čelu Rijeke krećem u novu sezonu, dodao je Sergej Jakirović za web portal HNK Rijeke..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari