Jednostran meč u Manchesteru: Britanac Joshua demolirao američkog izazivača

Joshua je preuzeo inicijativu i snažnim direktima pogađao Molinu koji nije ponudio ništa osim izbjegavanja udaraca i kretanja unazad po ringu

Britanac Anthony Joshua (26) sinoć je u Manchesteru po drugi put obranio svoju INF titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

U meču u kojem se očekivalo da mu suparnik bude Vladimir Kličko, koji je odustao od borbe zbog navodne ozljede, Joshua je nokautom u trećoj rundi demolirao izazivača, Amerikanca Erica Molinu.

Joshuin omjer sada iznosi 18-0, a sve je borbe dobio nokautom.

U dinamičnoj ali ipak jednostranoj borbi od samog početka bilo je jasno tko će s ovog meča otići uzdignute glave.

Joshua je preuzeo inicijativu i snažnim direktima pogađao Molinu koji nije ponudio ništa osim izbjegavanja udaraca i kretanja unazad po ringu.

Već u trećoj rundi kad je Britanac snažnom desnicom razvalio Molinu baš u kutu ispred njegovog tima pa ga nakon sučeva odbrojavanja dovršio brzom kombinacijom krošea i aperkata.

Joshua je pobjedom pripremio teren za veliki meč za naslov u travnju 2017. godine na Wembleyu s Ukrajincem Vladimirom Kličkom, koji je pratio dvoboj uživo i gledao posvemašnju dominaciju Engleza.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari