Još malo do Povratka na Kantridu 2! Evo važnih obavijesti za navijače

Ove subote slijedi drugo izdanje Povratka na Kantridu na kojem će u međunarodnoj prijateljskoj utakmici snage odmjeriti HNK Rijeka i HŠK Zrinjski iz Mostara

Povratak na Kantridu u čast kultnom stadionu podno bijelih stijena okupit će generacije navijača, a mnoštvo popratnih sadržaja obilježit će ovaj nogometni spektakl.

Uoči utakmice, slijedi nekoliko informacija koje organizatori upućuju posjetiteljima te mole da se svi pridržavaju danih smjernica.

Na dan utakmice od 05:00 sati ujutro pa sve do 23:00 sata bit će zatvoreni kolni prilazi stadionu i s istočne i sa zapadne strane te će prolaz biti dozvoljen samo akreditiranim vozilima i vozilima za hitne intervencije.

Ulazi na stadion se otvaraju dva sata prije početka utakmice odnosno u 17:00 sati pa organizatori mole sve navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Obavještavamo građane kako utakmica podliježe Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te organizatori mole sve posjetitelje da prate upute redara i policije zbog čega su svi navijači pozvani na fer navijanje i korektno ponašanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari